Így működik az AtlaszPartner munkaközvetítő

Mivel is foglalkozik pontosan egy munkaközvetítő iroda? Röviden: mindennel, ami összekapcsolja az álláskeresőket a cégekkel.

Sokan azt gondolják, hogy ez kimerül a toborzásban, pedig a munkaközvetítő irodák ennél sokkal több féle módon tesznek azért, hogy a jövendőbeli munkavállalóiddal egymásra találjatok.

A munkaközvetítők szerepéről munkakeresői oldalról ebben a cikkünkben írtunk.

atlaszpartner munkaközvetítő

A munkaközvetítés fogalma

A vonatkozó rendelet meghatározása szerint munkaközvetítésnek minősül minden olyan tevékenység, amely a munkát keresők és kínálók összekötését szolgálja.

Ilyen értelemben tehát munkaerő-közvetítőnek minősül egy egyszerű állásportál (pl. közösségi munkaközvetítő) is. Az ilyen oldalak hatásköre azonban nem terjed túl az előzőleg elkészített álláshirdetések lehozásán, a cég kontaktjának megadásán. Az önéletrajzok beérkezésétől kezdődő fázisok már teljes mértékben a hirdetőre maradnak.

A munkaközvetítők, amelyeket köznapi nyelven fejvadász cégeknek is neveznek, ennél jóval többet nyújtanak: a munkaerő megszerzésének teljes folyamatában támogatják a cégeket. Ebbe beletartozik a jelentkezések feldolgozása, a jelöltek előszűrése és akár az interjúk első szakaszainak lebonyolítása.

Fontos az is, hogy a munkaerő-közvetítés nem munkaerő-kölcsönzés. A közvetítőtől nem csak kölcsönözhetsz náluk foglalkoztatott dolgozókat, hanem a saját állományú munkavállalóid fekkeresésére használhatod őket. A fejvadász csak addig vesz részt a történetben, amíg meg nem találod a jövendőbeli alkalmazottaidat.

A munkaközvetítő cég engedélyszáma

A munkaerő-közvetítés engedélyköteles. Ezt azt jelenti, hogy az ilyen tevékenységet űző cégeknek engedélyszámmal kell rendelkezniük, amit kötelező feltüntetniük weboldalukon, levelezésükben és minden hivatalos anyagukban.

Ha munkaközvetítő után kutatsz, legyen ez az első dolog, amit ellenőrzöl, hogy kiszűrd a nem megbízható próbálkozókat.

Nálunk a hagyományos szolgáltatásokon túl az alapcsomag része a tapasztalt HR tanácsadónkkal végzett konzultáció, illetve az állásajánlathoz tartozó marketingkampányok megvalósítása is.

Tanácsadás - a legjobb eredményért

Ha szeretnél velünk együtt dolgozni, először küldd el nekünk, kit, milyen pozícióra keresel. Az álláshirdetés feladását egyszerűen elintézheted és meg is rendelheted meg csomagjaink valamelyikét.

Miután kapcsolatba léptél velünk, elsőként tanácsadó kollégánk fog megkeresni téged. Telefonon átbeszéljük a pozíció részleteit, és ha igényled, segítünk az ajánlatod finomításában, a piaci helyzet ismeretében. Együtt meghatározzuk az ideális jelöltek célcsoportját, ami megalapozza a lehető leghatékonyabb marketingkampányt az elérésükhöz.

Marketingalapú toborzás - a biztos sikerhez

Ezt követően kezdődik el a toborzási folyamat, azaz a jelöltek megkeresése, elérése.

online munkaközvetítés egyszerűen

Az álláshirdetést, amennyiben szeretnéd, profi marketing szövegírónk fogalmazza meg az általad megadott információk alapján. Az elkészült poszt ezt követően megjelenik az állásportálunkon, a social media felületeinken és fizetett hirdetésként is - a választott csomagtól függően a Facebook, az Instagram, a Google Ads és a LinkedIn felületein, illetve több más népszerű álláshirdető portálon.

Így ajánlatod szerepelni fog a keresőkben, a social médiafelületeken, az állásportálokon – mindenhol, ahol az emberek állások után kutatnak.

Hirdetésed mindenképpen elérhető lesz 30 napig a saját álláshirdető portálunkon, az atlaszmunkak.hu oldalon. Ezen kívül igény esetén bemutatkozó fotókat és marketingvideót is készítünk az ajánlatodhoz - akár Budapesten, akár vidéken.

Egy ilyen szolgáltatás garantálja, hogy az üzeneted mindenképp eljut azokhoz az álláskeresőkhöz, akiket szeretnél elérni. Ezzel együtt megkímél mindazon munkaóráktól, amelyeket a szövegek megírásával, illetve a marketingstratégia megtervezésével, kísérletezéssel töltenél.

Nem kell, hogy hosszasan ötletelj, különböző hirdetésszövegeket tesztelj, felkutasd a megjelenést biztosító felületeket és megkeresd őket, lefejleszd a weboldalad karrieroldalát. Ezeket a terheket mi munkaközvetítőként mind levesszük a válladról!

A hirdetési csomagokhoz az eredményeket összefoglaló jelentés is hozzátartozik. Így pontosan tudni fogod, mennyi embert ért el a tartalmad és közülük milyen arányban jelentkeztek az ajánlatodra.

Jelöltek előszűrése és válogatása - a munkaközvetítő legnagyobb előnye

Kint van a hirdetésed, lehet válogatni a jelentkezők között. Ha nincs kedved az önéletrajzokat egyenként átválogatni, mindenkinek egyenként visszajelezni, vagy interjúidőpontokat egyeztetni, akkor nyugodtan ránk bízhatod - ez a munkaközvetítés előnye.

Vállaljuk, hogy a jelentkezésétől számítva minden érdeklődőnek 1 napon belül válaszolunk – a toborzás tehát a közreműködésünkkel rövidebbé válik. Céged így kellemesebb, professzionálisabb benyomást fog kelteni a jelentkezőkben, javul az employer brandinged.

Használhatod a jelöltkezelő és automata üzenetküldő rendszerünket is. Ezek segítségével a beérkezett jelentkezések egy, jól átlátható adatbázisban kezelhetőek: innen szervezheted az interjúkat, és beállíthatod, hogy minden jelentkező automatikusan visszajelzést kapjon tőled.

Végül a leszerződés

team monday toborzás

Az új munkatárs keresésének folyamatában a munkaközvetítő hangsúlyosan csak a kiválasztott jelölt megtalálásáig vesz részt. A munkaszerződés a céged és az új kolléga között jön létre - nekünk semmi közünk hozzá.

Szolgáltatásunknak átlátható, egyszeri díja van, amelyet a folyamat legelején, a megfelelő csomag kiválasztásakor kell kifizetni.

AtlaszPartner munkaközvetítő Budapesten és az egész országban
Az Atlasz Csoport 11 éve van jelen a piacon. Lehetőséget adunk arra, hogy munkaközvetítő szolgáltatásainkat a céged működésének megfelelően, személyre szabottan vedd igénybe, megfizethető és átlátható költségek mellett. Éppen ezért különböző, de egymással kombinálható csomagokat és a piacon egyedülállóan erős marketingszemléletű toborzást kínálunk.

Nézd meg az elérhető toborzási csomagokat!

A munkaerő keresésében addig segítünk, ameddig te szeretnéd – mindenki a céljainak és pénztárcájának megfelelően dönthet. Az együttműködés végén kapsz egy elszámoltatható költségszámlát és egy új munkatársat.

Állásportálunk, az atlaszmunkak.hu emberek ezreinek szerzett már munkát az utóbbi években. Felülete és a jelentkezés folyamata rendkívül egyszerű és átlátható, ezen felül az álláskeresőket kedvezményprogrammal, személyre szóló tanácsadással, letölthető önéletrajz sablonnal és egyéb előnyökkel segítjük. Az itteni megjelenés így önmagában is komoly lökést ad neked a jelentkezők gyűjtése terén.

Módszereink eredményességét több, mint 500 elégedett céges partner, 2000 betöltött pozíció és 35 000 regisztrált munkakereső igazolja.

Ha új kollégákra van szükséged és a keresést szeretnéd profikra bízni, vagy további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, írj nekünk bátran!